Prvenstvo Evrope u plivanju

3.- 9. 8. 2018. Glazgov

Plivanje Glazgov logo

 

Naš plivač, Čaba Silađi,  u finalnoj trci na Evropskom prvenstvu, zauzeo je 8. mesto sa vremenom od jednog minuta i pet stotih .

Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale trke na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

On je u svojoj grupi završio kao šesti sa vremenom od 48,33 sekundi.

Naša mlada plivačica Anja Crevar završila je na osmom mestu sa vremenom 4.41.40 u finalu Evropskog prvenstva u Glazgovu u trci na 400 metara mešovito, iako je dobar deo trke bila treća, ostala je bez snage u samom finišu.  Anja Crevar je u polufinalu Evropskog prvenstva u Glazgovu, završila kao sedma u prvoj grupi sa vremenom od 2.13,50 u disciplini 200 metara delfin i tako zauzela ukupno 13.mesto.

Naša štafeta u sastavu Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić, Andrej Barna i Ivan Lenđer zauzeli u disciplini 4×100 slobodno zauzeli osmu poziviju u finalu sa vremenom 3.15.16.

Autor: kucaslavnihss

Podeli članak na

Prokomentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>