Autorska prava – važna napomena

zakon-pravo-cekic_660x330 

Ukoliko su povređena autorska prava objavljivanjem fotografija ili bilo kog sadržaja na ovom sajtu, molimo vas da nas obavestite. Zaštićeni sadržaj ćemo , ako ne dobijemo saglasnost za objavljivanje, odmah ukloniti! 

Zbog izuzetno obimnog i raznovrsnog sadržaja koji će prikazivati ovaj sajt, moguće je da pojedini prilozi budu objavljeni u neskladu sa zakonom o zaštiti autorskih prava. Redakcija će nastojati da se takvi slučajevi u što većoj meri isključe.

Osnovni cilj nam je da srpski sport bude predstavljen na što je moguće kvalitetniji način, obiljem informacija, zanimljivosti, kvalitetnim fotografijama, video prilozima…

Autori koji omoguće objavljivanje svojih dela na ovom sajtu mogu biti sigurni da će biti upisani krupnim slovima u ovaj, nesvakidašnji Projekat , od ne samo nacionalnog značaja.

Redakcija Kuća slavnih srpskog sporta

Autor: kucaslavnihss

Podeli članak na

Prokomentariši

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>